Pellegrino Artusi. Standaardwerk Italiaanse keuken

Voor uitgeverij Pereboom ontwierpen wij de Nederlandse uitgave van ‘La scienza in cucina e l’arte di mangiar bene’. Het standaardwerk van de Italiaanse keuken van Pellegrino Artusi (1820-1911). Tevens maakten wij zo’n 60 illustraties. Ze referen op een anekdotische manier aan de Italiaanse cultuur en keuken.

Een kostelijk tijdsdocument met honderden gerechten in alle categorieën die nog prima klaar te maken zijn. Maar bovenal vormt bijna elk recept door die onderhoudende terzijdes kostelijke lectuur.
De Volkskrant

Op voorbeeldige wijze uitgegeven. Papier, druk en lay-out zijn een genot voor hand en oog; de twee vertaalsters hebben grote hoogten van precisie en stijlzuiverheid bereikt.
HP/De Tijd

Zo is uit een mengeling van liefde en overmoed een Nederlandse editie ontstaan die meteen de mooist uitgevoerde is die ik ooit zag (…) een uitgave die een voorbeeld kan zijn voor iedereen die zich ooit op het uitgeverspad wil begeven.
Het Parool